Ontdek de betrouwbare en betaalbare keukenapparaten van Etna, een merk dat bekend staat om zijn Nederlands vakmanschap en jarenlange expertise. Al meer dan 165 jaar ontwikkelen en produceren ze betaalbare keukenapparatuur. Van kookplaten tot koelkasten, Etna keukenapparatuur staat voor kwalitatieve en verrassend vernieuwende producten met trendy designs die iedereen een droomkeuken kunnen bezorgen.

Scherpe prijzen, hoge kwaliteit

ETNA levert moderne keukenapparatuur tegen een scherpe prijs, maar zijn wel zo traditioneel dat dit niet ten koste mag gaan van de kwaliteit. Voordat een ETNA product in jouw keuken staat, wordt het getoetst, getest en indien nodig aangepast tot 100% tevredenheid. Etna keukenapparatuur heeft daarnaast 5 jaar zekerheid met Garantie Plus.

Trendy Nederlands Design

De term Dutch Design is niet voor niets een wereldwijd begrip geworden: het staat voor hoogwaardig en doordacht productontwerp. Met meer dan 165 jaar ervaring is Etna als geen ander op de hoogte van de Nederlandse smaak en de technische specificaties waar apparaten aan moeten voldoen. Het ETNA ontwikkelingsteam in Duiven geeft die Hollandse ‘touch’ aan producten; functioneel en tijdloos design en met een scherp oog voor detail. Zo maken ze je het gemakkelijker om een goede keuze te maken als het gaat om jouw nieuwe keukenapparatuur. Om deze reden is keukenapparatuur van Etna dan ook geschikt voor alle keukenstijlen! Bijvoorbeeld in de Japandi keukenstijl.

Onderdeel van ATAG Benelux

Etna is onderdeel van het moederbedrijf ATAG Benelux. Het bevindt zich hiermee in het gezelschap van vooraanstaande merken zoals ATAG, Pelgrim, Hisense en Asko. Samen vormen deze merken een gevarieerd portfolio binnen de huishoudelijke apparatuur. Met deze vijf merken biedt het moederbedrijf de consument een zeer grote keus in prijsklasse, design en specificaties om iedere keukenwens in te vullen.

Het assortiment van Etna keukenappartuur

Investeer in de kwaliteit en het design van ETNA keukenapparatuur en maak van jouw keuken een droomkeuken. Ontdek het assortiment en ervaar de perfecte combinatie van betaalbaarheid, kwaliteit, en Nederlands vakmanschap.

  • Ovens
  • Vaatwassers
  • Koelkasten en vriezers
  • Kookplaten
  • Fornuizen
  • Afzuigkappen
  • Magnetrons
  • Afzuigkappen
  • Magnetrons

Ontdek hier een selectie van ons keukenapparatuur!