Stap 1

Oriënteren

Een dijk van een keuken begint met een boeiende verkenning. Stap binnen in onze showroom en laat je inspireren! Ontdek in onze gloednieuwe showroom een verzameling van diverse stijlen en opstellingen. Iedere keuken straalt een unieke sfeer en karakter uit. Ons team van deskundige adviseurs staat te allen tijde voor je klaar voor advies en vragen.

Stap 2

Afspraak maken

Tijdens dit initiële gesprek brengen we al jouw wensen en ideeën in kaart en starten we met het schetsen van de mogelijke opstelling. Onze betrokkenheid strekt zich uit tot het creatief meedenken en aanreiken van innovatieve ideeën. Tegen het einde van dit gesprek zijn we in staat om een indicatieve schatting te geven, zodat de investering voor jouw nieuwe keuken helder en transparant wordt.

Stap 3

Vervolgafspraak

Tijdens de vervolgafspraak wordt jouw keuken in detail uitgewerkt in een gedetailleerde offerte en werpen een laatste blik op de geselecteerde indeling, fronten, werkbladen en accessoires. Bovendien gaan we dieper in op de gekozen keukenapparatuur. Pas wanneer alles volledig aan jouw wensen voldoet, wordt de keuken definitief in gang gezet.

Stap 4

Inmeten

Meten is weten! Op een vooraf afgesproken tijdstip komt onze ervaren keukenadviseur bij je langs om jouw nieuwe keuken in te meten.

Stap 5

Bestellen

Het inmeten is afgerond en jouw keuken is klaar om te bestellen. Nog een laatste check en jouw nieuwe keuken is onderweg.

Stap 6

Transport

Jouw nieuwe keuken is gearriveerd bij ons in het magazijn. Op de afgesproken tijd wordt jouw keuken bij je thuis geleverd en is het bijna tijd voor de installatie!

Stap 7

Facturatie

Vlak voor montage ontvang je van ons de factuur gebaseerd op de eerder gestuurde offerte.

Stap 8

Montage

Het is eindelijk zover. Jouw nieuwe keuken wordt geplaatst door één van onze eigen monteurs of ZZP’ers. Ervaren vakmannen met jarenlange montage ervaring. Nog even en er staat weer een dijk van een keuken!

Stap 9

Nazorg

Vragen? Heb jij na de montage nog vragen? Geen enkel probleem. Wij staan dagelijks voor je klaar om al jouw vragen of problemen op te lossen.