Ontwerp jouw droomkeuken!

Het ontwerpen van de perfecte keuken gaat niet alleen over het kiezen van de juiste kleuren en materialen. Het is een investering voor langere tijd die zowel stijlvol als functioneel dient te zijn! Het allerbelangrijkste is en blijft dan ook dat de keuken voldoen aan jouw wensen.

Van idee tot realisatie

Bij KEX Keuken Expert begrijpen we dat een keuken niet alleen een functionele ruimte is, maar ook het kloppende hart van jouw huis. Daarom bieden wij een unieke service aan om jouw droomkeuken te realiseren: het ontwerpen van een keuken op maat.

Onze ervaren keukenontwerpers staan klaar om jouw wensen en ideeën om te zetten in een prachtig en functioneel ontwerp. Of je nu houdt van een moderne, strakke uitstraling of juist warmte en gezelligheid zoekt in een landelijke stijl. Met onze ervaren keukenadviseurs is samen meer dan 100 jaar ervaring aanwezig om jouw droomkeuken te ontwerpen.

keuken ontwerpen tekening

3D keuken ontwerpen

Het proces begint met een persoonlijk gesprek waarin we jouw voorkeuren, eisen en budget bespreken. Heb jij een goed beeld van alle materialen, kleuren en keukenapparatuur dan gaan onze ontwerpers aan de slag met het creëren van een 3D-ontwerp van jouw keuken. Zo krijg je een realistische indruk van hoe de ruimte eruit zal zien en kun je eventuele aanpassingen bespreken.

keuken ontwerpen moodboard

Onze eerder gemaakte keukenontwerpen

Onze keukenontwerpen zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook praktisch en functioneel. Neem daarom gerust eens een kijkje bij onze geplaatste keukens bij de mensen thuis op onze binnenkijken bij pagina.

Ga voor een dijk van een keuken!

Ontwerp nu jouw droomkeuken en maak een afspraak met onze keukenadviseur! Ontdek de mogelijkheden van het ontwerpen van jouw keuken met KEX Keuken Expert en laat ons jouw droomkeuken werkelijkheid maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ervaar de meerwaarde van een op maat ontworpen keuken die perfect aansluit bij jouw wensen!