Ontdek de topklasse keukenapparatuur van ATAG

ATAG keukenapparaten voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van prestaties en duurzaamheid, zodat jij met vertrouwen kunt koken en genieten van jouw culinaire passie. Of het nu gaat om kookplaten, ovens, afzuigkappen of andere keukenbenodigdheden, ATAG biedt een breed scala aan producten die tegemoetkomen aan de wensen van zowel chef als hobbykok.

Onderdeel van ATAG Benelux

ATAG Benelux, neemt een prominente positie in als leverancier van hoogwaardige keukenapparatuur en consumentenelektronica. Als Nederlands bedrijf beschikt de groep onder gerenommeerde merken naast ATAG ook over Pelgrim en ETNA.

Ontdek de chef in jezelf met ATAG

ATAG biedt een breed scala aan keukenapparaten, variërend van krachtige kookplaten tot geavanceerde ovens en energiezuinige vaatwassers. Met hun gebruiksvriendelijke functies en hedendaags ontwerp voegen ATAG apparaten niet alleen functionaliteit toe aan jouw keuken, maar tillen ze ook de uitstraling van jouw keuken naar een hoger niveau. Zo heeft de MAGNA-lijn al diverse designprijzen gewonnen en maakt ook de MATRIX-keukencollectie indruk.

Met ATAG weet je één ding zeker. Je haalt hoogwaardig keukenapparatuur in huis die chef in jou naar boven haalt!