Wat zijn de stappen in het aankoopproces van een nieuwe keuken?

Oriënteren

Een dijk van een keuken begint met een verkenning in onze vernieuwde showroom! Ontdek hier een veelzijdige collectie van stijlen en opstellingen. Elke keuken heeft een eigen unieke sfeer en karakter. Ons team van deskundige adviseurs staat altijd klaar om je van advies te voorzien en jouw vragen te beantwoorden.

Afspraak maken

Tijdens dit vrijblijvende gesprek brengen we al jouw wensen en ideeën in kaart en starten we met het schetsen van de mogelijke opstelling. Uiteraard komen wij ook met diverse suggesties om jouw droomontwerp te realiseren. Aan het einde van dit gesprek zijn we in staat om een indicatieve kostenraming te geven, zodat de investering voor jouw nieuwe keuken helder en transparant wordt.

Vervolgafspraak

Tijdens de vervolgafspraak werken we de details van jouw keuken uit en werpen we een laatste blik op de gekozen indeling, fronten, werkbladen en accessoires. Pas wanneer alles volledig naar jouw wens is, zetten we de productie van de keuken definitief in gang.

Inmeten

Meten is weten! Op een vooraf afgesproken tijdstip komt onze ervaren keukenadviseur bij je langs om jouw nieuwe keuken nauwkeurig in te meten.

Montage

Het is eindelijk zover: jouw nieuwe keuken wordt geïnstalleerd door een van onze eigen monteurs of door zelfstandige professionals. Deze ervaren vakmensen hebben jarenlange ervaring met montage. Binnenkort staat er weer een dijk van een keuken!

 

Hoe kan ik een afspraak maken voor een keukenontwerp of adviesgesprek?

Je kunt een afspraak maken tijdens een bezoek aan onze showroom, via onze website op www.kexvolendam.nl, of telefonisch via 0299-412190.

 

Wat is de gemiddelde levertijd van een nieuwe keuken?
De levertijd varieert en is afhankelijk van verschillende factoren zoals de fabrikant en of de keuken inclusief montage geleverd wordt. Wij bespreken de details altijd persoonlijk met jou om aan jouw wensen te voldoen.

 

Kunnen jullie een bestaande keuken demonteren en afvoeren?
Wij bieden de mogelijkheid om uw huidige keuken te demonteren en af te voeren. Dit is geen standaardonderdeel van onze montage, maar we kunnen je in contact brengen met vertrouwde aannemers voor deze service.

 

Bieden jullie ook maatwerk keukens aan?
Ja, wij werken samen met verschillende fabrikanten die maatwerkkeukens aanbieden. Bespreek de mogelijkheden met een van onze verkoopadviseurs.

 

Hoe zit het met garantie op keukens en apparatuur?
Op alle geleverde producten, zowel keukens als apparatuur, bieden wij de wettelijk voorgeschreven fabrieksgarantie. Bij KEX staat service hoog in het vaandel en daarom kun je altijd contact opnemen met onze after-sales afdeling. Onze after-sales afdeling staat altijd klaar om eventuele vragen of problemen te behandelen.

 

Is het mogelijk om keukenapparatuur apart aan te schaffen zonder een complete keuken?
Het is mogelijk om keukenapparatuur los aan te schaffen, zelfs als je geen complete keuken bij ons koopt. Je kunt ook jouw eigen apparatuur in de nieuwe keuken laten plaatsen. Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met een van onze keukenadviseurs.

 

Hoe gaan jullie om met klachten na problemen na installatie?
Het is altijd vervelend als jouw nieuwe droomkeuken niet voldoet aan je verwachtingen of dat er eventuele problemen zijn na installatie. Wij streven ernaar om eventuele problemen na installatie snel en efficiënt aan te pakken. Onze service afdeling kan persoonlijk langskomen, contact opnemen met fabrikanten of een monteur sturen om jouw problemen te verhelpen.

 

Kan ik wijzigingen aanbrengen in mijn keukenontwerp nadat de bestelling is geplaatst?
We bespreken het ontwerp uitvoerig met u tijdens onze gesprekken en komen persoonlijk bij je langs om alle details nogmaals door te nemen. Mochten er na het plaatsen van de bestelling aanpassingen nodig zijn, bijvoorbeeld met betrekking tot de levertijd of montage, dan zetten we uiteraard alles op alles om dit voor u te realiseren.