Algemeen
1 oktober 2023

We hebben hard gewerkt aan een verfrissende nieuwe online ervaring, waarin we onze passie voor keukens combineren met een verbeterde online gebruikerservaring. Laat ons je meenemen in de vernieuwingen die we hebben doorgevoerd.

Een nieuwe huisstijl

Onze nieuwe website heeft een eigentijdse huisstijl die modern, fris en uitnodigend is. De kleuren, het ontwerp en de indeling zijn zorgvuldig gekozen om jou een aangename en inspirerende online omgeving te bieden terwijl je op zoek bent naar je droomkeuken.

Overzicht van alle mogelijkheden

We begrijpen hoe belangrijk het is om online gemakkelijk door onze keukenopties te navigeren. Met onze nieuwe website hebben we gezorgd voor een overzichtelijk ontwerp. Je kunt nu moeiteloos door de verschillende keukenstijlen, apparatuur en keukenbladen bladeren en inspiratie opdoen voor jouw eigen keukenproject. Of je nu van een moderne, klassieke of landelijke stijl houdt, we hebben voor elk wat wils.

Online advies op maat

Naast het verkennen van onze keukencollecties, begrijpen we dat persoonlijk advies van groot belang is bij het nemen van de juiste beslissing. Daarom hebben we op onze vernieuwde website speciale ruimtes ingericht om gemakkelijk contact op te nemen met onze deskundige adviseurs. Of het nu gaat om vragen over materialen, kleuren, indeling of technologie, we staan klaar om jou te helpen met advies op maat.