Hartelijk dank

Als je een nieuwe woning koopt moet je ook om een keuken uit. De bouw moest nog beginnen dus tijd zat. We zijn in een jaar tijd de nodige keukenzaken binnen geweest Zo ook bij KEX in Volendam, daar stond een keuken die ons direct aanstond, we raakten in gesprek met, JUR van de KAMER, wij bespraken het geheel en gingen met een goed gevoel naar huis van dit gaat het worden.

Kalm aan bekroop ons het gevoel erg mooi maar was het in onze situatie echt praktisch? Terug naar JUR. geheel ingetekend in 3D en de conclusie was duidelijk. Inmiddels was het JUR heel duidelijk welke kant wij op wilden en zijn samen tot en prachtige oplossing gekomen. Met de vakkennis en het geduld waarmee hij ons geholpen heeft zijn we tot een prachtig resultaat gekomen en genieten er alle dagen van. Wij zijn hem daar erg dankbaar voor.

Ook het vervolg, de plaatsing. Daar hoor je nog we eens nare verhalen over maar bij ons niet het minst. In een dag geplaatst alles klopte geen enkele klacht. Vakmensen op en top. JUR Hartelijk dank.