Het creëren van de perfecte keuken gaat verder dan alleen het kiezen van kleuren en materialen. Het is een duurzame investering die zowel stijlvol als functioneel moet zijn, volledig afgestemd op jouw wensen.

Van concept tot realisatie

Bij KEX Keuken Expert begrijpen we dat de keuken niet alleen een functionele ruimte is, maar ook het kloppende hart van jouw huis. Daarom bieden wij een unieke service om jouw droomkeuken te verwezenlijken: het op maat ontwerpen van keukens.

keuken ontwerpen moodboard

Onze ervaren keukenontwerpers staan paraat om jouw ideeën om te zetten in een prachtig en functioneel ontwerp. Of je nu de voorkeur geeft aan een moderne, strakke uitstraling of juist warmte en gezelligheid zoekt in een landelijke stijl, met meer dan 100 jaar gecombineerde ervaring van onze keukenadviseurs, kunnen wij jouw droomkeuken ontwerpen.

3D keukenontwerp

Het proces begint met een persoonlijk gesprek waarin we jouw voorkeuren, eisen en budget bespreken. Alles helder dan gaan daarna onze ontwerpers aan de slag met het maken van een 3D-ontwerp van jouw keuken. Zo krijg je een realistische indruk van hoe de ruimte eruit zal zien, en kunnen eventuele aanpassingen direct worden besproken.

Bekijk onze eerdere keukenontwerpen

Onze keukenontwerpen zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook praktisch en functioneel. Van 3d keukenontwerp tot een echte dijk van een keuken. Neem gerust een kijkje bij onze reeds gerealiseerde keukens op onze ‘Binnenkijken bij‘ pagina, waar je inspiratie kunt opdoen. Liever inspiratie opdoen bij ons in de showroom? Alles is mogelijk.

Kies voor een indrukwekkende keukenervaring!

Ontwerp nu jouw droomkeuken en plan een afspraak in met onze keukenadviseur! Ontdek de mogelijkheden van het 3D-ontwerpen van jouw keuken met KEX Keuken Expert en laat ons jouw droomkeuken werkelijkheid maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ervaar de meerwaarde van een op maat ontworpen keuken die perfect aansluit bij jouw wensen!