100% Topkwaliteit

De kwaliteit van onze keukens is precies zoals je van een Duitse keuken mag verwachten: topklasse. Onze keukenleverancier is ISO gecertificeerd op gebied van kwaliteit en milieu. Aanvullend worden aspecten als bedieningscomfort, belastbaarheid, constante materiaalkwaliteit en veiligheid periodiek getest door twee onafhankelijke meubel testinstituten. Voor de keukens wordt hout gebruikt uit duurzaam beheerde bossen. Onze keukens behoren tot de beste van Europa: A-kwaliteit tegen messcherpe prijzen.

100% compleet

We bieden werkbladen in verschillende materialen en prijsklassen. Op gebied van keukenapparatuur leveren we alle moderne mogelijkheden van alle leidende leveranciers. Ook accessoires als kranen, spoelbakken, verlichting, berg- en railsystemen hebben we in honderden soorten en maten. Zelfs voor achterwand of vloer reiken we je desgewenst de ideeën aan.

100% ervaring

Ons driekoppig keukenteam bundelt ruim 50 jaar ervaring. Dat staat garant voor een optimale begeleiding bij de samenstelling van je keuken, voor een sluitend keukenontwerp en een vlekkeloze afwikkeling.

100% service

We bieden begeleiding bij je keukenaankoop van a tot z. Ook na oplevering blijven wij aanspreekpunt bij servicevragen rond je keuken. Omdat wij onze keukens rechtstreeks uit productie leveren, zonder tussenpersonen, kun je altijd direct én blijvend een beroep op ons doen. Ook bij eventuele problemen met keukenapparatuur, bemiddelen wij voor je met de leverancier.

100% duidelijk

Bij ons weet je precies wat je koopt. Alle wensen zetten we om in een heldere offerte. Voor een visuele indruk van het uiteindelijke resultaat presenteren we je vooraf een realistische 3D artist impression.